Twin Sheet

 

Pack Line is momenteel de enige fabrikant die dakkoffers uit ABS (kunststof) en glasvezel aanbiedt. Met de introductie van de NX -serie , breiden we ons assortiment uit met een nieuwe optie :  2-bladen ABS . Packline is daarmee de eerste fabrikant ter wereld, die een produkt met dubbele plaat ABS, van deze omvang, levert. Dit maakt de NX - serie niet alleen een unieke dakkoffer , maar ook een volledig uniek concept.

Dubbele folie is een nieuw productieproces , waarbij met de modernste technologie twee kunststof schijven tot een eenheid verbonden worden, zowel door vacuümvorming als lassen . Dit betekent dat het geproduceerde materiaal zeer sterk en materiaalefficiënt is.

 

 

 

 

 

Voordelen
 

  • Zorgt voor een stabiele en veilige dakkoffer omdat de sterkte van de constructie bepalend is en niet de hoeveelheid materialen.
  • Zeer licht in vergelijking met de conventionele dakkoffers op de markt, maar met dezelfde robuustheid.
  • De stabiliteit van het materiaal en opvallende ontwerp maakt deze koffer uniek.
  • Met de constructie wordt al in het ontwerp rekening gehouden. Het lift off systeem, beveiliging en de sloten zijn geintegreerd in het ontwerp evenals stabiliteit en bruikbaarheid.
  • Aangezien de machines en gereedschappen voor de produktie, volgens de nieuwste technologie ingezet worden, zijn wij in staat om een oppervlak, dat beter dan alles wat wij tot nu toe gezien hebben, te creëren.
  • Het proces is zo mild dat de dakkoffer zo glad is als de lak van uw auto.
  • De stabiliteit en sterkte van de dakkoffer door gebruik van de dubbels ABS vellen, maakt ons produkt veiliger dan de conventionele dakkoffers.
  • Het risico dat de bagage uit de box komt bij een aanrijding is significant gereduceerd door de veilge neus van de NX-serie.


Wat is Twin Sheet?

U begrijp het beste wat Twin-sheet technologie betekent als u probeert met een Packline NX te lopen.

Maar we zullen het verschil hier in het kort omschrijven. Stel je voor dat je een 6mm dikke plaat in de hand hebt. Dit zal altijd bewegen, buigen en draaien. Maar zodra deze plaat een aantal langwerpige profielen krijgt wordt de plaat veel stijver. Wel alleen in de richting waarin die profielen lopen.

Als je in plaats daarvan een 6mm dikke kunstofplaat, bestaande uit 2 platen van 3mm, aan elkaar "last" met vele honderden puntjes, vermenigvuldigd de versterking en wordt het materiaal ijzersterk, niet alleen in 1 richting sterk, maar in alle richtingen!